Voedingsspecialist voor een bewuster leven

Eten doen we vaak zo onbewust dat we haast geen idee hebben wat we aan calorieën naar binnen werken. Bewuster eten en gezonder leven kan veel gezondheidsproblemen voorkomen. Heb jij het gevoel dat de balans in je voedingspatroon ontbreekt of lukt het jou niet om in je eentje de nodige kilo’s kwijt te raken? Als voedingsspecialist en ervaringsdeskundige help ik jou graag op weg naar een gezonder en energieker leven. Ik coach vanuit eigen ervaring en weet hoe belangrijk het is om zaken structureel aan te pakken en te veranderen. Daarom heeft het zeker meerwaarde om je te laten coachen door mij. Bovendien werk ik zoveel mogelijk met onbewerkt en gezond voedsel.

Wie ben ik en wat doe ik?

 

Ik ben Astrid Hendriks en Utrecht is mijn thuisbasis. Vanuit deze plek coach ik vrouwen en kinderen die worstelen met hun gewicht. Ik kan jou helpen om ervoor te zorgen dat jij weer beter in je lijf komt te zitten door gezonder te eten en te bewegen. Jarenlang heb ik op hoog niveau gezwommen en had hierdoor een strak voedingsschema. Toen ik stopte met zwemmen, ontdekte ik dat de kilo’s er aan vlogen. Wat bleek? Ik hanteerde hetzelfde voedingsschema als tijdens het zwemmen, terwijl ik dat allang niet meer deed. Voor mij betekende dit dat ik mijn voedingspatroon moest aanpassen. Vanuit deze ervaring ben ik als voedingsspecialist een eigen onderneming in gestart in bewuster eten en help ik jou graag op weg naar een gezonder bestaan.

Waarom je kiest voor mij als coach

 

Ben je op zoek naar een betrouwbare voedingsdeskundige die coaching biedt op integere en betrokken wijze? Dan zit je bij mij helemaal goed:

  • Dankzij een plan van aanpak gaan we er samen voor zorgen dat de kilo’s eraf vliegen.
  • Ik coach mensen altijd vanuit persoonlijke benadering.
  • In de avonduren ben ik bereikbaar per Whatsapp voor de welbekende snaaimomenten.
  • Je ziet direct resultaten en je bent altijd verzekerd van talrijke praktische tips.

Wil je meer uit je leven halen dan er tot nu toe in zit? Meld je aan voor een coaching gesprek in Utrecht en ontdek zelf wat een coaching traject jou oplevert.

Pin It on Pinterest

Share This