Voedingscoach voor meer balans in je voeding

Gezond leven is steeds meer in opkomst. Voldoende beweging is nodig om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Naast sporten ontkom je er ook niet aan om je voedingspatroon eens onder de loep te nemen. Op het gebied van voeding zijn veelal de nodige veranderingen door te voeren om te voorkomen dat je opnieuw terugvalt in verkeerde eetgewoontes. Bij Astrid Hendriks uit Utrecht ben je aan het juiste adres voor professionele begeleiding door een ervaringsdeskundige. Ik geef je tips en handvatten dit op de juiste manier aan te pakken en de balans in je voeding terug te vinden. Hiervoor werk ik met eerlijke en onbewerkte voeding, zonder het tellen van de nodige calorieën.

Begeleiding door een ervaringsdeskundige

Bij het kwijtraken van overgewicht of gezonder leren eten, wil je iemand die jou begrijpt en naast je staat. Iemand die jou niet veroordeelt om wie je bent of wat je doet. Die persoon ben ik! Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is of kan zijn om te investeren in een gezond leven. Na actief zwemster te zijn geweest, raakte ik na het zwemmen mijn overtollige kilo’s niet kwijt. Dit kwam hoofdzakelijk doordat ik mijn voedingspatroon niet aangepast heb aan mijn dagelijkse activiteiten. Vervolgens heb ik een ander voedingspatroon aangenomen en vanuit deze ervaring begeleid ik nu vrouwen naar een gezonder en beter gewicht. Laten we kennismaken voor een optimale samenwerking met mooie resultaten!

Waarom je kiest voor mijn coaching

Je kiest pas voor een voedingscoach als jij je er echt goed bij voelt. Begeleiding door mij levert je echter nog veel meer voordelen op. Ik zet ze graag voor je op een rij:

  • Je wordt begeleid door een ervaringsdeskundige op het gebied van eten.
  • Ik richt me op vrouwen, kinderen, scholen, BSO’s en kinderdagverblijven.
  • Ik help jou je ideale gewicht te bereiken door gezonde en onbewerkte voeding.
  • Naast herstel van je zelfvertrouwen, krijg je door mijn begeleiding ook je energie weer terug.

Succesvol aan de slag? Meld je direct aan voor een intake, dan kunnen we zo snel mogelijk resultaten bereiken.

Pin It on Pinterest

Share This