Ik bied hulp bij afvallen in Utrecht

Afvallen is veelal geen prettige bezigheid. Zeker niet als je het gevoel hebt er helemaal alleen voor te staan. Misschien heb je online al veel informatie opgezocht over afvallen, maar lukt het jou niet om het in de praktijk toe te passen. Hoe fijn is het als er iemand met je meedenkt en die er tijdens moeilijke momenten voor jou is? Ik bied jou de ondersteuning die je nodig hebt om met succes overtollig gewicht kwijt te raken. Vanuit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn, maar ben ik me tevens bewust van het feit dat afvallen mogelijk is voor iedereen. Daarom nodig ik je van harte uit voor een coaching gesprek bij mij in Utrecht. Ik help jou graag op weg.

Afvallen is mogelijk voor iedereen

Kilo’s kwijtraken is mogelijk voor iedereen. Zelfs als je denkt dat het voor jou niet is weggelegd en er van jouw eigenwaarde nog weinig over is. Juist dan loont het om een afspraak bij mij in te plannen. Als voormalig wedstrijdzwemster weet ik precies waarom het zo belangrijk is je dagelijkse activiteiten en je voedingspatroon op elkaar af te stemmen. Geruime tijd heb ik zelf ook geworsteld met overgewicht en daarom coach ik vrouwen en kinderen vanuit eigen ervaring. Lukt het jou maar niet om eruit te komen en heb je hiervoor de hulp nodig van een professional? Hulp bij afvallen geef je vorm met mijn coaching gesprekken en praktische handvatten. Samen gaan we voor een verbluffend resultaat!

Waarom je kiest voor mij als coach

 

Je aanmelden voor hulp bij afvallen is een slimme keuze. Het levert jou namelijk altijd voordelen op. Graag zet ik mijn voordelen voor je op een rij:

  • Als professional heb ik inmiddels talloze vrouwen en kinderen begeleid in een succesvol afvaltraject.
  • Samen met jou werk ik aan meer zelfvertrouwen en eigenwaarde.
  • In de avonduren ben ik via Whatsapp bereikbaar, de momenten waarop het vaak zo moeilijk is.
  • Ik werk zoveel mogelijk met eerlijk en onbewerkt eten.

Nieuwsgierig naar wat ik jou te bieden heb? Bel of mail voor een intake. Ons coachingstraject gaat dan zo snel mogelijk van start.

Pin It on Pinterest

Share This