Maandagavond was ik te gast bij de live opnames van het Sportcafé van RTV Stichtse Vecht. Ik werd door de gastheer, Arno van den Heuvel, geïnterviewd over mijn praktijk en mijn visie op voeding en gezondheid. Het was ontzettend gaaf om uitgenodigd te worden en erg leuk om te doen. Maar wat was het ook spannend! Live! Op tv! Ik!

Het was voor mij echt een heel eind buiten mijn comfort zone en hoewel dat voelbaar was, was het super. Want precies daar, een heel eind van waar je gewoon jezelf kunt zijn en kunt doen wat je altijd doet, ligt de grootste groei.

Wanneer je strakker of slanker wilt worden of gezonder wilt gaan eten, is dat dus de plek waar jij moet zijn; buiten jouw comfort zone.
Gewoontes loslaten en de dingen anders doen dan normaal, zorgt voor een nieuwe kijk. Zorgt voor groei. Want als je doet wat je deed, dan houd je wat je had. Dat betekent je huidige figuur, je huidige gewicht, je huidige gezondheid en conditie…. Is dat echt wat jij wilt?

Succes!

Wil je de uitzending zien, dan kan dat via deze link.http://www.rtvstichtsevecht.nl/mediatheek/video/. Sportcafé, 6-10-14. Het interview met mij begint op 4min20sec, meteen na de voetbaluitslagen.

 

Over BalansdoorVoeding.nl - 

Bij Balans door Voeding kun jij terecht wanneer je gezonder wilt gaan leven, je energieker wilt voelen of slanker wilt worden en niet weet hoe. Bij Balans door Voeding leer jij hoe je gewicht verliest door de juiste keuzes te maken, MAAR zonder honger te lijden, zonder een wekelijkse pelgrimstocht naar diverse supermarkten en zonder calorieën tellen. Krijg je lichaam in balans bij Balans door Voeding.

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This