Eindejaar overpeinzing

Zo aan het einde van een kalenderjaar, tussen Kerst en Oud & Nieuw, komt er een moment waarop je de balans opmaakt van het voorbije jaar. Mensen die uit je leven zijn vertrokken of juist nieuwe vriendschappen, die je bent aangegaan. Beslissingen, die je hebt genomen, over opleiding of carrière en de effecten daarvan op je leven. Of emotionele situaties, zoals een verbroken relatie of een nieuwe liefde of een kindje dat je hebt gekregen. Allemaal zaken van het afgelopen jaar, die de moeite waard zijn om aandacht aan te geven.

Laatste dagen van mijn jaar

Mijn jaar was hectisch, maar zonder echt wereldschokkende veranderingen. Mijn dochter wordt langzaam weer een gewoon mens, een verademing na ruim 2 jaar met volop puberperikelen. Mijn omaatje werd 90 jaar en gelukkig konden we dat met de familie vieren. Mijn lief en ik gingen 3 keer naar Texel op vakantie en we hebben ons hart daar verloren. Zodanig dat we erover dromen om daar te gaan wonen. Ooit. Ook qua werk stond het niet stil. Er kwamen nieuwe cliënten, waarvan het gros helemaal gelukkig met het bereikte resultaat mijn praktijk verliet. Een paar trajecten lopen komend jaar door. Er kwamen een paar nieuwe zakelijke opdrachtgevers, waarvan er één ook al weer exit is. En er kwam een droom uit: ik ben gaan lesgeven! Mijn eerste groep, bestaande uit 9 dames, heeft examen gedaan en ze zijn allemaal geslaagd! En ik ben zelf geslaagd voor de cursus, die ik volgde, en mag me nu eveneens ‘beweegconsulent’ noemen.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Zodra het vuurwerk om 12.00 uur losbarst en het nieuwe jaar is aangebroken, liggen er weer nieuwe kansen om dingen voor het eerst te doen. Voor het eerst dit jaar of sowieso voor het eerst. Zo ga ik voor het eerst een groepscursus geven, zijn er plannen voor een online training en wil ik als beweegconsulent mijn cliënten van de bank afkrijgen door met ze aan het bewegen te gaan. Het lesgeven krijgt een vervolg en een weekje Texel is alweer geboekt. Daarnaast heb ik goede hoop op iets meer vrije tijd om met mijn gezin door te brengen.

Als laatste overpeinzing wil ik jou het allerbeste wensen voor 2017. Ik wens je de kracht om voor jezelf op te komen en te doen wat echt belangrijk voor je is. Ik hoop dat je doorgaat met goed voor jezelf zorgen of, als dat nog niet het geval is, dat je daarmee start. Ik wens je liefde, geluk en goede gezondheid.  Bedankt voor het volgen en tot 2017.

Liefs, Astrid

 

 

Over BalansdoorVoeding.nl - 

Bij Balans door Voeding kun jij terecht wanneer je gezonder wilt gaan leven, je energieker wilt voelen of slanker wilt worden en niet weet hoe. Bij Balans door Voeding leer jij hoe je gewicht verliest door de juiste keuzes te maken, MAAR zonder honger te lijden, zonder een wekelijkse pelgrimstocht naar diverse supermarkten en zonder calorieën tellen. Krijg je lichaam in balans bij Balans door Voeding.

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This